Verloskundige

In gezondheidscentrum Floriande en in gezondheidscentrum Drie Meren houden verloskundigen van Geboortecentrum PUUR spreekuur.

Geboortecentrum PUUR

Al meer dan 10 jaar is Geboortecentrum PUUR een begrip in Haarlemmermeer. Alles wat belangrijk is tijdens je zwangerschap vind je in één centrum bij elkaar: verloskundige zorg, echoscopie, kraamzorg, ondersteuning bij borstvoeding en een uitgebreid pakket aan cursussen. Ook voor een pretecho kun je bij ons terecht. Kortom, één en al zorg voor moeder en kind.

In Geboortecentrum PUUR werken we met twee teams van ieder vier verloskundigen. Hierdoor is onze zorgverlening persoonlijk en betrokken. Wat je van ons kunt verwachten is aandacht voor jou, tijd voor al je vragen en vanzelfsprekend kwalitatief hoogwaardige medische zorg. Onze benadering zorgt ervoor dat jij je bij ons vertrouwd voelt en zelf de keuzes kunt maken die het beste bij je passen.

Zorg tijdens zwangerschap en bevallen

Tijdens de zwangerschap controleren we de gezondheid van jou en je baby. Je krijgt een aantal echo’s. De bevalling begeleiden we bij jou thuis,  in het ziekenhuis of in bevalcentrum ‘De Nieuwe Meren’ in het Spaarne ziekenhuis. Dit centrum heeft een warme huiselijke uitstraling en is uitgerust met een eigen badkamer. Ook bevallen in bad of op een baarkruk is mogelijk.

Tijdens de kraamweek begeleiden we je samen met de kraamverzorgende. Wil je borstvoeding geven, dan helpen wij je met adviezen en tips. Zes weken na de bevalling is er een laatste nacontrole op de praktijk.

Wanneer wanneer je onder controle bent van de gynaecoloog kun je ook gebruik maken van de diensten van het Geboortecentrum. Het is prettig om je dan tijdens de zwangerschap al bij ons in te schrijven.

Contact en aanmelden

Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je aanmelden. Dat kan via onze website of telefonisch. De assistente maakt een afspraak met je voor het intakegesprek bij de verloskundige en de termijnecho. Desgewenst kan zij je ook direct aanmelden voor kraamzorg.

Gezondheidscentrum Drie Meren

Spreekuur op vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.