Psychologie

Psychologen OncoCare Centrum Hoofddorp

Sinds maart 2023 hebben Psychologiepraktijk K.E. Hijnen en Psychologiepraktijk Klein Heerenbrink een samenwerking met Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer voor psychische GGZ zorg.

Karin Hijnen en Pascale Klein Heerenbrink behandelen oncologie patiënten voor het OncoCare Centrum Hoofddorp. Daarnaast houden zij praktijk in Nieuw Vennep en Alphen aan de Rijn.

Pascale Klein Heerenbrink is elke donderdag op locatie GC Floriande aanwezig en werkt samen met de fysiotherapeuten, huisartsen, diëtetiek en de apotheek van Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer om de oncologie patiënt in Hoofddorp de beste zorg te geven.

Zij is al 7 jaar GZ psycholoog met een specialisatie binnen de oncologie. Zij behandelt onder andere angst-, stemmings-, posttraumatische stress-, dwang- en (chronische) pijnklachten bij volwassenen. Ook werkt zij aan zelfbeeld en het vergroten van de zelfcompassie.

In haar behandelingen maakt zij gebruik van diverse technieken vanuit de cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en schematherapie.

Indien gewenst is behandeling in het Engels mogelijk.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak of heeft u een vraag?

06-28995565

info@psychologiepraktijkpwkleinheerenbrink.nl

KvK nummer: 27364091

BIG-nummer: 49920961225