Herhaalrecept aanvragen

Vaccinatie door onze huisartsen start in de week van 19 april

De huisartsen dragen bij aan de vaccinatie tegen Covid 19 door te gaan vaccineren met het AstraZeneca-vaccin. 
De komende weken zullen wij, in samenwerking met de andere huisartsen in Haarlemmermeer, een specifieke groep patiënten (o.a. 60-65 jarigen) gaan vaccineren. Deze groep is door het RIVM op basis van het advies van de Gezondheidsraad bepaald. 
De bij ons bekende patiënten uit bovengenoemde groepen hebben een uitnodiging voor de vaccinatie ontvangen. 
Neem de volgende documenten mee naar uw afspraak: uw oproepkaart, legitimatiebewijs en een ingevulde gezondheidsverklaring.

Zie hier voor meer informatie.

Heeft u een vraag over het vaccineren?  Kijk eerst hier of uw vraag erbij staat voordat u belt met de assistente. 

Mondmasker verplicht
In het gezondheidscentrum is het dragen van een mondmasker verplicht. Neem deze zelf mee tijdens uw bezoek. 

Voor medicijnen die u op advies van uw huisarts of specialist chronisch gebruikt kunt u een herhaalrecept aanvragen. Wilt u medicijnen voor nieuw opgetreden klachten of medicijnen die u kortdurend gebruikt (bijv. antibiotica) belt u dan met de centrumassistente.

Aanvragen via formulier

U kunt het herhaalrecept aanvragen via het formulier hieronder.  Let op: als u geen bevestigingsmail ontvangt van de aanvraag, neemt u dan contact op met de apotheek.

Medicijnen die u op een werkdag vóór 10 uur heeft aangevraagd liggen de volgende werkdag na 11.00 uur klaar in de apotheek.

Let op! Heeft u al een toestemmingsverklaring getekend? Deze hebben wij nodig voor het verstrekken van medicatie(gegevens) aan derden. Lees meer.

Als u ingeschreven bent bij Benu apotheek Overbos, kunt u de herhaalmedicatie ook aanvragen via de website van apotheek Overbos. Klik hier.

Tijdelijk niet beschikbaar.