Vanuit de Cliëntenraad

Dat de maatschappij verandert en daarmee ook de behoefte aan zorg, dat is algemeen bekend. We worden ouder en blijven langer thuis wonen.

We raken steeds meer gewend aan technische hulpmiddelen en mogelijkheden zoals:

De cliëntenraad van de gezondheidscentra heeft de digitalisering van de zorg als één van de speerpunten benoemd voor de komende periode. Wij willen graag meedenken vanuit het standpunt van de cliënt en gaan daarom regelmatig met de bestuurder van onze drie gezondheidscentra in gesprek. Op deze manier kunnen we invloed uitoefenen op het beleid van de gezondheidscentra.  

Andere onderwerpen voor cliëntenraad
Het is natuurlijk van belang dat de cliëntenraad weet wat u als cliënt belangrijk vindt. Want alleen dan kunnen wij u goed vertegenwoordigen. Daarom deze oproep: heeft u onderwerpen die voor de cliëntenraad interessant kunnen zijn, laat het ons weten. 

Contact
Wij zijn te bereiken per e-mail via mailadres clientenraad@gchaarlemmermeer.nl. Wilt u liever telefonisch contact, laat dan op het mailadres uw telefoonnummer achter en één van ons neemt dan contact met u op. 

Wie zijn wij? 
Wie wij zijn, dat kunt u vinden op de website. Wij zijn overigens nu met z’n drieën en zouden best versterking kunnen gebruiken. Als u daarover meer wilt weten, dan horen wij dat graag.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!