Deel je ideeën met de Cliëntenraad

De cliëntenraad van de Gezondheidscentra Haarlemmermeer is benieuwd naar jullie mening. Heb je ideeën of wil je iets delen over zaken die spelen voor jou als cliënt van de gezondheidscentra? Stuur iets in voor de cliëntenraad en zorg dat jouw mening meetelt!

Voor een goede vertegenwoordiging is het belangrijk dat de cliëntenraad de mening van cliënten ontvangt. Zijn er onderwerpen die u graag wilt aandragen ter bespreking in de cliëntenraad? Of wilt u iets delen over zaken die spelen voor u als cliënt? Mail deze dan, samen met uw contactgegevens, naar clientenraad@gchaarlemmermeer.nl.

De cliëntenraad van de Gezondheidscentra en de HuisArtsenPost Haarlemmermeer vertegenwoordigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten. Vier maal per jaar overlegt de cliëntenraad met de bestuurder en de beleidsmedewerker van de gezondheidscentra. Tijdens dit overleg worden zaken besproken die goed gaan en zaken die beter kunnen. Maar ook wordt gekeken naar (maatschappelijke of technologische) ontwikkelingen die gevolgen kunnen hebben of juist kansen kunnen bieden.

Heb je interesse om de cliëntenraad te komen versterken? Dit kan je ook per email laten weten clientenraad@gchaarlemmermeer.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!