Voorstellen huisarts Mady van den Berg

Mady vd Berg
Per 1 februari is in gezondheidscentrum Floriande Mady van den Berg als huisarts gestart. Zij is de opvolgster van Emilie Olthof. Ze wil zich graag voorstellen.

Per 1 december 2020 ben ik werkzaam in dit fijne team, aanvankelijk als waarnemer en ondertussen als vaste huisarts. Ik heb een deel van de patiënten van de duo praktijk Vergouwen/Olthof overgenomen. Voordat ik bij gezondheidscentrum Floriande aan de slag ging, was ik waarnemend huisarts voor verschillende huisartsenpraktijken en huisartsenposten. Als vaste huisarts kan ik een behandelrelatie opbouwen met vaste patiënten en dat geeft mij veel energie. Ik ben vooral een praktische arts en vind het fijn om samen met patiënten tot een oplossing te komen van de hulpvraag. Autonomie en zelfredzaamheid van de patiënt vind ik hierbij belangrijk, gesteund door mijn eigen expertise. Daarbij volg ik regelmatig scholingen in nieuwe ontwikkelingen. Verder woon ik in de buurt en besteed ik mijn vrije tijd voornamelijk aan mijn gezin met twee opgroeiende kinderen en sporten. Het zijn ingewikkelde tijden met veel veranderingen. Ik wens u allen veel sterkte toe. Mogelijk tot binnenkort in de spreekkamer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!