Sportarts

Zowel voor klachten aan spieren of gewrichten als voor inspanningsgebonden klachten kunt u bij de sportarts terecht. Tijdens een consult wordt er uitgebreide aandacht aan uw klachten besteed en vanuit meerdere invalshoeken wordt uw klacht bekeken.
Eén van de sportartsen van de Sport- en Beweegkliniek in Haarlem, houdt op woensdag van 13.30 uur tot 16.30 uur spreekuur in gezondheidscentrum Floriande. Een afspraak maken kan via tel. nr. 023-5258080.

Sport- en Beweegkliniek

Blessurevrij en verantwoord (weer gaan) sporten? Kom dan naar de Sport- en Beweegkliniek. De Sport- en Beweegkliniek is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) en levert hoogwaardige medisch specialistische sportgeneeskundige zorg.

Als u een blessure/lichamelijke klacht heeft kunt u op woensdagmiddag in gezondheidscentrum Floriande terecht voor:

  • een consult sportarts ofwel eerste polikliniekbezoek;
  • combinatieafspraak consult met echodiagnostiek;
  • second opinion.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Tarieven

Consulten bij de sportarts vallen onder de basisverzekering. Op onze website leest u meer over ons zorgaanbod, waaronder echogeleide interventies.
Bij niet gecontracteerde zorgverleners hebben wij een eigen bijdrage reductieregeling.

Samenwerking

De locatie Floriande biedt veel mogelijkheden voor multidisciplinaire samenwerking met de verschillende disciplines. Om de samenwerking met de fysiotherapie te bevorderen is woensdagmiddag ook sportfysiotherapeut Michael Kappers in gezondheidscentrum Floriande aanwezig. De sportarts biedt daarnaast snelle verwijsmogelijkheden naar collegae medisch specialisten.