NIEUW: Overbos Vitaal, beweegles voor vrouwen

Op maandag 6 mei start in Hoofddorp Overbos Vitaal; een beweegles voor vrouwen. De sport- en spelles is speciaal voor vrouwen uit de wijk Overbos die graag (meer) willen bewegen.

Docente Diane Baas zorgt elke week voor goede begeleiding en biedt een afwisselend programma: “Zo werken we aan de fitheid én hebben we ook veel plezier.”

Sportdocent Diane Baas van Team Sportservice is goed bekend in de wijk Overbos en geeft al langere tijd verschillende lessen. “Ik en mijn collega’s merken dat er vraag is naar een sport- en spelles alleen voor vrouwen.” In de les is het beweegplezier belangrijk. Iedereen moet kunnen deelnemen en naar huis gaan met een tevreden gevoel. “Zo houd je het wekelijks bewegen natuurlijk veel langer vol!”, zegt Diane enthousiast.

Overbos Vitaal; beweegles voor vrouwen vindt elke maandag van 13.15 tot 14.15 uur plaats in Gymzaal de Boskern, Liesbos 24 in Hoofddorp. Na de les drinken de deelnemers een kopje koffie of thee in het wijkgebouw (voor eigen rekening). De eerste les is gratis, daarna betaal je € 3,00 per les. De betaling gaat via een strippenkaart van tien lessen.

Meld je aan voor de les via Diane: dbaas@teamsportservice.nl of 023 – 205 55 00.

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!