Nieuwe apotheker Drie Meren

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on email
Daphne van der Heide is vanaf juli 2019 apotheker in Drie Meren en stelt zich aan jullie voor!

Mijn naam is Daphne van der Heide, sinds 1 juli ben ik werkzaam als apotheker in apotheek Drie Meren.  Ik werk al tien jaar als apotheker en heb in verschillende apotheken in en rond Amsterdam gewerkt. Werken in dit mooie gezondheidscentrum met de goede samenwerking met de huisartsen en andere disciplines is voor mij een kans. Samen met de apothekersassistenten van apotheek Drie Meren help ik u graag bij het goed gebruiken van uw geneesmiddelen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.  Samen met mijn gezin woon ik in Amsterdam. In mijn vrije tijd houd ik van koken en tijdens vakanties reis ik graag.

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Belangrijk!

Kom met verkoudheidsklachten niet naar het gezondheidscentrum of apotheek.

Blijf  thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts. Kom niet naar het gezondheidscentrum of apotheek.

De gezondheidscentra Drie Meren, Floriande en Overbos nemen extra maatregelen in verband met het Coronavirus. Deze zijn nodig om het besmettingsrisico van u en de zorgverleners tot een minimum te beperken en toch de zorgvragen in zo goed mogelijke banen te leiden. Onnodig fysiek contact met zorgverleners wordt zo veel mogelijk vermeden.