Medicijnautomaat: uw medicijnen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt

Inmiddels kunt u bij apotheek Drie Meren én apotheek Floriande gebruik maken van een medicijnautomaat. Dit is een gratis service, waarmee u 7 dagen per week, 24 uur per dag, uw medicijnen kunt ophalen. U kunt zowel binnen als buiten openingstijden gebruik maken van de afhaalautomaat. Tijdens openingstijden van het Gezondheidscentrum is de automaat ook aan de binnenzijde te gebruiken. Zo hoeft u nooit te wachten, en bepaalt u zelf wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

De afhaalkluis is gebruiksvriendelijk. Wilt u toch hulp? Dan helpen wij u graag, tijdens onze openingstijden. Het gebruik van de medicijnautomaat is een vrijblijvende service van uw apotheek. Wil je er geen gebruik meer van maken, dan kunt u zich altijd bij ons afmelden.

Hoe werkt deze service?

Instructies automaat

Waar kan ik de medicijnautomaat vinden en zijn er kosten?
De medicijnautomaat kunt u vinden direct naast de ingang van het Gezondheidscentrum. Voor het gebruik van de automaat betaalt u niets, het is een gratis service.

Wat moet ik doen wanneer ik niet op tijd mijn bestelling heb opgehaald?
We versturen een bericht wanneer de medicatie in de automaat gelegd wordt. Daarnaast krijgt u een herinneringsbericht. Als deze tijd verstreken is, kunnen de geneesmiddelen in de apotheek tijdens de openingstijden worden opgehaald.

Wat kan er niet in de automaat?

  • Medicijnen waarvoor de apotheek het nodig vindt om eerst een gesprek met u te hebben. Bijvoorbeeld wanneer u start met het gebruik van een medicijn.
  • Producten die te groot zijn. Bijvoorbeeld incontinentiemateriaal. U krijgt dan een bericht dat het voor u klaarligt in de apotheek
  • Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden. De automaat heeft geen koeling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!