Kwaliteit

Mondmasker verplicht
Bij uw bezoek aan het gezondheidscentrum is het dragen van een mondmasker verplicht. 
Neem deze zelf mee tijdens uw afspraak/bezoek.

De beste kwaliteit

Fysiotherapie Gezondheidscentra Haarlemmermeer wil de beste kwaliteit van zorg voor onze patiënten. Wij laten ons daarom beoordelen en toetsen door onafhankelijke partijen. Zo weet u, maar ook uw zorgverzekeraar, dat wij voldoen aan de hoogste eisen. Fysiotherapie gezondheidscentra Haarlemmermeer voldoet aan de Pluscriteria voor verschillende zorgverzekeraars. Voor Zorg en Zekerheid wordt voldaan aan de hoogste criteria, namelijk drie sterren.

NEN-EN 15224 certificaat

Sinds 2015 is de fysiotherapie Gezondheidscentra Haarlemmermeer in het bezit van het NEN-EN 15224 certificaat. Bij de certificering volgens NEN-EN 15224 worden kennis en kunde van de behandelaars, de dossiervoering, het structureel gebruik van meetinstrumenten en het netwerk van hulpverleners waarmee wij samenwerken om tot optimale zorg te komen, getoetst. Met trots kunnen we vermelden dat we elk jaar met vlag en wimpel slagen voor deze audit.

Plus certificaat

Sinds 2013 zijn we in bezit van het “Pluscertificaat” en mogen wij ons PlusPraktijk noemen. Het Pluscertificaat wordt door zorgverzekeraars afgegeven aan praktijken die zich aantoonbaar inzetten voor kwaliteit en transparantie van zorg. Belangrijke eis hierbij is dat voortdurende verbetering van het professioneel handelen een onderdeel is van de dagelijkse praktijkvoering.
Fysiotherapie gezondheidscentra Haarlemmermeer voldoet aan de Pluscriteria voor Zilveren Kruis, CZ, VGZ en Menzis.

Tevredenheidsonderzoek

Klantervaringen zijn voor onze praktijk een onmisbaar middel om onze kwaliteit te verbeteren. U krijgt daarom, indien u hiervoor toestemming geeft, tijdens of na afloop van uw behandeling een patiënttevredenheid formulier toegestuurd per e-mail. Wij willen u vriendelijk vragen deze vragenlijst in te vullen zodat we weten of u tevreden bent over uw behandeling en de geboden service. 

Voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar de pagina van Qualiview.

Landelijke database Fysiotherapie (LDF)

Vanaf mei 2017 neemt Fysiotherapie Gezondheidscentra Haarlemmermeer deel aan het ‘Plusprogramma’ van onze beroepsorganisatie KNGF. In dit programma wordt onderzoek gedaan naar verbetering van fysiotherapeutische zorg. Uw geanonimiseerde behandelgegevens worden, indien u hiervoor toestemming heeft gegeven, gebruikt om vergelijkingen te maken met landelijke gemiddelden wat ten goede komt aan de effectiviteit van onze behandelingen.

Kwaliteitsregisters

Alle therapeuten van Fysiotherapie Gezondheidscentra Haarlemmermeer zijn ingeschreven bij hun beroepsvereniging (KNGF,) en de daarbij behorende specialistische registers. De fysiotherapeuten staan tevens ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR).