Ons team

Belangrijk!

Voor de actuele informatie, klik hier.

Aan het Paramedisch Behandelcentrum Hoofdpijn Haarlemmermeer zijn twee ervaren manueel therapeuten en een kinderfysiotherapeut verbonden.

  Dr. René Castien

Dr. René Castien

Manueel therapeut met jarenlange ervaring in het onderzoeken en behandelen van patiënten met hoofdpijn. Hij is in 2013 aan de faculteit Geneeskunde van de Vrije Universiteit te Amsterdam gepromoveerd door zijn wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van manuele therapie bij hoofdpijn.

Andreas Amons

Andreas Amons

Manueel therapeut met specialisatie in de behandeling van patiënten met hoofdpijnklachten. In samenwerking met VU/EMGO onderzoekt hij de effectiviteit van manuele therapie bij migraine.

Michelle Koopman

Michelle Koopman

Kinderfysiotherapeut met specialisatie in de behandeling van kinderen en jong volwassenen met hoofdpijnklachten.

Laura de Kam

Laura de Kam

Linda Pronk

Linda Pronk

Brochures

Proefpersonen-Informatie onderzoek hoofdpijn

Brochure Migraine Onderzoek

Belangrijk!

Kom met verkoudheidsklachten niet naar het gezondheidscentrum of apotheek.

Blijf  thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts. Kom niet naar het gezondheidscentrum of apotheek.

De gezondheidscentra Drie Meren, Floriande en Overbos nemen extra maatregelen in verband met het Coronavirus. Deze zijn nodig om het besmettingsrisico van u en de zorgverleners tot een minimum te beperken en toch de zorgvragen in zo goed mogelijke banen te leiden. Onnodig fysiek contact met zorgverleners wordt zo veel mogelijk vermeden.