Aanmelden behandelcentrum hoofdpijn

19 februari 2021
Nog niet bekend wanneer onze huisartspraktijken kunnen starten met vaccineren 
meer informatie zie

15 december 2020
Huisartspraktijken, fysiotherapie en apotheken zijn open en bereikbaar
.
U kunt bij de huisartsen en fysiotherapie in de gezondheidscentra gewoon terecht zoals u gewend bent.
Wilt u wel eerst bellen voordat u naar het gezondheidscentrum komt en niet komen als u Corona gerelateerde klachten heeft? 

De openingstijden van de apotheken zijn ongewijzigd. 

Mondmasker verplicht
In het gezondheidscentrum is het dragen van een mondmasker verplicht. Neem deze zelf mee tijdens uw bezoek. 

Aanmelden

U kunt zich telefonisch aanmelden en een afspraak maken

023 – 554 06 10
(bereikbaar ma t/m do 8.00 -15.00 uur en vrij 8.00 – 12.00 uur)

Een eerste afspraak bestaat uit een uitgebreid onderzoek en een behandeling. Dit wordt door uw zorgverzekeraar als 2 zittingen in rekening gebracht vanuit uw aanvullende verzekering.

De assistente zal vragen naar uw e-mailadres. U krijgt via e-mail dan de praktijkinformatie, de afspraakherinnering en/of een onlinevragenlijst toegestuurd.
Het is van belang dat u vooraf deze informatie doorneemt en de vragenlijsten zo spoedig mogelijk invult, zodat de therapeut zich kan voorbereiden op uw komst. 

Annuleren van afspraak

Wij brengen een no show tarief in rekening: als u de afspraak bij een fysiotherapeut korter dan 24 uur van tevoren annuleert, brengen wij €28,00 in rekening.

Digitaal aanmelden 

Via het digitale formulier ‘Patiëntenportaal’ kunt u een afspraak maken of wijzigen.  Ook kunt u, als u inloggegevens heeft gekregen, vragenlijsten bekijken en invullen ter ondersteuning van de fysiotherapeutische behandeling.

Als u voor de eerste keer een afspraak maakt, kunt u het formulier bij ‘inschrijven’ invullen en opsturen.  Als het ingevulde inschrijfformulier is ontvangen en verwerkt, ontvangt u een e-mail met de datum en tijd van de afspraak. U krijgt inloggevens waarmee u de afspraken kan bekijken en eventueel wijzigen.

De fysiotherapeut of de assistente kan u inloggegevens geven waarmee u kunt inloggen om online een vragenlijst in te vullen. Door dit thuis te doen, blijft er meer tijd over voor de behandeling door de fysiotherapeut.