Afspraak maken fysiotherapie

Vaccinatie door onze huisartsen start in de week van 19 april

De huisartsen dragen bij aan de vaccinatie tegen Covid 19 door te gaan vaccineren met het AstraZeneca-vaccin. 
De komende weken zullen wij, in samenwerking met de andere huisartsen in Haarlemmermeer, een specifieke groep patiënten (o.a. 60-65 jarigen) gaan vaccineren. Deze groep is door het RIVM op basis van het advies van de Gezondheidsraad bepaald. 
De bij ons bekende patiënten uit bovengenoemde groepen hebben een uitnodiging voor de vaccinatie ontvangen. 
Neem de volgende documenten mee naar uw afspraak: uw oproepkaart, legitimatiebewijs en een ingevulde gezondheidsverklaring.

Zie hier voor meer informatie.

Heeft u een vraag over het vaccineren?  Kijk eerst hier of uw vraag erbij staat voordat u belt met de assistente. 

Mondmasker verplicht
In het gezondheidscentrum is het dragen van een mondmasker verplicht. Neem deze zelf mee tijdens uw bezoek. 

U kunt telefonisch een afspraak maken

De eerste afspraak kan een telefonisch consult, een videoconsult of een bezoek aan de praktijk zijn. Voor de eerste afspraak worden bij de zorgverzekeraar twee behandelingen in rekening gebracht. De zorgverzekeraar zal dit vergoeden. Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor, brengen we voor de eerste afspraak het tarief voor Screening, intake en onderzoek bij u in rekening.  Een telefonisch- of video consult gedurende de behandelperiode wordt door uw zorgverzekeraar gezien als één behandeling. 

De assistente zal vragen naar uw e-mailadres en telefoonnummer. U krijgt dan via beveiligde e-mail (Zivver) praktijkinformatie, de afspraakherinnering en/of een online-vragenlijst toegestuurd. Om het e-mail bericht te kunnen openen krijgt u een sms code toegestuurd. 

Annuleren van afspraak

Wij brengen een no show tarief in rekening: als u de afspraak bij een fysiotherapeut korter dan 24 uur van tevoren annuleert, brengen wij €28,00 in rekening.