Afspraak maken fysiotherapie

15 december 2020
Huisartspraktijken, fysiotherapie en apotheken zijn open en bereikbaar
.
U kunt bij de huisartsen en fysiotherapie in de gezondheidscentra gewoon terecht zoals u gewend bent.
Wilt u wel eerst bellen voordat u naar het gezondheidscentrum komt en niet komen als u Corona gerelateerde klachten heeft? 

De openingstijden van de apotheken zijn ongewijzigd. 

Mondmasker verplicht
In het gezondheidscentrum is het dragen van een mondmasker verplicht. Neem deze zelf mee tijdens uw bezoek. 

U kunt telefonisch een afspraak maken

De eerste afspraak kan een telefonisch consult, een videoconsult of een bezoek aan de praktijk zijn. Voor de eerste afspraak worden bij de zorgverzekeraar twee behandelingen in rekening gebracht. De zorgverzekeraar zal dit vergoeden. Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor, brengen we voor de eerste afspraak het tarief voor Screening, intake en onderzoek bij u in rekening.  Een telefonisch- of video consult gedurende de behandelperiode wordt door uw zorgverzekeraar gezien als één behandeling. 

De assistente zal vragen naar uw e-mailadres en telefoonnummer. U krijgt dan via beveiligde e-mail (Zivver) praktijkinformatie, de afspraakherinnering en/of een online-vragenlijst toegestuurd. Om het e-mail bericht te kunnen openen krijgt u een sms code toegestuurd. 

Annuleren van afspraak

Wij brengen een no show tarief in rekening: als u de afspraak bij een fysiotherapeut korter dan 24 uur van tevoren annuleert, brengen wij €28,00 in rekening.