Afspraak maken fysiotherapie

Belangrijk!

Voor de actuele informatie, klik hier.

Een afspraak maken kan op 2 manieren

1. Telefonisch

2. Afspraakformulier

Als u voor de eerste keer een afspraak maakt, kunt u het inschrijfformulier hieronder invullen en opsturen. Het inschrijfformulier vindt u in het submenu van onderstaand patiëntenportaal. U ontvangt een e-mail met de datum en tijd van uw afspraak wanneer uw ingevulde inschrijfformulier is verwerkt. U krijgt inloggegevens waarmee u de afspraken kan bekijken en eventueel wijzigen.

De fysiotherapeut of de assistente kan u inloggegevens geven, waarmee u kunt inloggen om online een vragenlijst in te vullen. Door dit thuis te doen, blijft er meer tijd over voor de behandeling door de fysiotherapeut. 

Annuleren van afspraak

Wij brengen een no show tarief in rekening: Als u de afspraak bij een fysiotherapeut korter dan 24 uur van tevoren annuleert, brengen wij €28,00 in rekening.

Belangrijk!

Kom met verkoudheidsklachten niet naar het gezondheidscentrum of apotheek.

Blijf  thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts. Kom niet naar het gezondheidscentrum of apotheek.

De gezondheidscentra Drie Meren, Floriande en Overbos nemen extra maatregelen in verband met het Coronavirus. Deze zijn nodig om het besmettingsrisico van u en de zorgverleners tot een minimum te beperken en toch de zorgvragen in zo goed mogelijke banen te leiden. Onnodig fysiek contact met zorgverleners wordt zo veel mogelijk vermeden.