Even voorstellen: Catalijn Brandjes

Op 1 januari 2020 is Catalijn Brandjes als kinderfysiotherapeut gestart in gezondheidscentrum Floriande. Er zijn nu drie kinderfysiotherapeuten werkzaam in het team fysiotherapie. Hier stelt Catalijn zich voor.

Mijn naam is Catalijn Brandjes. Ik ben 28 jaar en ben 5 jaar fysiotherapeut. Ik werk inmiddels 3 jaar als kinderfysiotherapeut, in januari 2019 ben ik in Rotterdam afgestudeerd als MSc
Kinderfysiotherapeut. Werken met kinderen vind ik uitdagend en geeft mij energie. Mijn interesses binnen de kinderfysiotherapie liggen vooral bij de kinderen met motorische schrijfproblemen, de zuigelingen en de sport gerelateerde klachten.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie en besteed ik veel aandacht aan mijn dieren zoals mijn paard.


Het is heel fijn om nu in een praktijk te werken waar we in directe verbinding staan met de huisartsen. Ik kijk er naar uit om met mijn collegae kinderfysiotherapeuten Michelle en Nathalie de kinderfysiotherapie samen uit te breiden.

Voor meer informatie over de fysiotherapie (aanmelden, openingstijden), kijk bij de fysiotherapie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!